The City "Food & Fun"


van Leeuwenhoekstraat 10 2693 BG 's-Gravenzande
0174417215 Klik om te bellen

Over The City "Food & Fun"

Waarom is The City "Food & Fun" de beste keuze voor jou?

Dit is het grootste all-in-one Family Entertainment Center van Zuid-Holland. Voor elke groep en elke gelegenheid zijn er spectaculaire activiteiten te vinden in het filmdecor van The City. Dit is bowlen zoals je dat nog nooit beleefd hebt. The Tube is één van de meest spectaculaire bowlingbanen van Nederland. Onze bowlingbaan is gebouwd in een metrotunnel, inclusief station vol unieke details. Ook hebben onze banen vijftig verschillende animaties die op de baan geprojecteerd worden en reageren op jouw worp! Dit is unreal bowlen!

Meer over The City "Food & Fun":

De banen zijn voorzien van state-of-the-art projectietechnieken, zodat tijdens het bowlen allerlei visuals op de baan te zien zijn die reageren op jouw bal. Dit is unreal bowlen, waarbij je niet alleen de fun hebt van het bowlen, maar ook nog eens de extra beleving van het fantastische decor en de sensationele graphics op de baan. Je rolt de bal niet alleen naar de kegels, maar veroorzaakt met jouw worp ook een virtueel spektakel.

Wat kan The City "Food & Fun" je bieden?

In de grote PizzaBar van The City is plek voor iedereen en elke groep. Geniet van een drankje en stel zelf de lekkerste pizza’s samen. Aan je eigen bartafel praat je na over alles wat je beleefd hebt in The City. Of neem plaats in één van de relaxte loungeplekken met een wijntje. Voor all-in-one food & fun kom je naar The City, de meest spectaculaire stedentrip die je ooit zult maken.

The City "Food & Fun" in het kort

Combinatie met diner mogelijk

Ja

Combinatie met groepsbijeenkomst mogelijk

Ja

Onze locatie

The City "Food & Fun"


van Leeuwenhoekstraat 10 2693 BG 's-Gravenzande
0174417215 Klik om te bellen