Restaurant Reuselink Boules & Bowling


de Slingeweg 20 7115 AG Winterswijk Brinkheurne
0543 513025 Klik om te bellen

Over Restaurant Reuselink Boules & Bowling

Waarom is Restaurant Reuselink Boules & Bowling de beste keuze voor jou?

Bowlen is leuk voor iedereen! Daarom een echte aanrader voor een gezellig dagje uit met de familie, als activiteit met vrienden of als bedrijfsuitje. Schoenen aan, een lekker drankje erbij en iedereen is klaar om te gaan! Naast deze vier spectaculaire bowlingbanen heeft Reuselink ook twee indoor jeu de boules banen. Ideaal voor wat vrolijke afwisseling voor jong en oud!

Meer over Restaurant Reuselink Boules & Bowling:

Voor of na het bowlen een hapje eten? Restaurant Reuselink in Winterswijk is een echt familierestaurant. We beschikken over een heerlijke dinerkaart (inclusief kidsmenu). In ons restaurant vindt u een nieuw concept; Burgers & Pancakes. Lekkere dagburgers en pancakes in moderne stijl. Verwen uw kinderen na afloop van het eten met een heerlijk kinderijsje! Naast bowlen kunnen uw kinderen zowel in een binnenspeeltuin als buitenspeeltuin terecht. Wanneer uw kinderen zich vermaken op de glijbanen, het springkussen of in het zand, kunt u genieten van een kopje koffie of een lekker glas bier, fris of wijn op ons terras. Dat is pas echt genieten! In de gemoedelijke Achterhoekse sfeer voelt u zich gegarandeerd thuis.

Wat kan Restaurant Reuselink Boules & Bowling je bieden?

Tijdens het bowlen of jeu de boulen kunt u natuurlijk genieten van een verfrissend drankje of een lekkere snack. Na alle inspanning kunt u in ons restaurant genieten van een heerlijke lunch of diner. Onze menukaart biedt voor elk wat wils. Heeft u een allergie of bepaalde (dieet)wensen waar wij rekening mee moeten houden? Geef het gerust door aan onze bediening en onze keukenbrigade zal er rekening mee houden.

Restaurant Reuselink Boules & Bowling in het kort

Combinatie met diner mogelijk

Ja

Combinatie met groepsbijeenkomst mogelijk

Ja

Discobowlen

Ja

Onze locatie

Restaurant Reuselink Boules & Bowling


de Slingeweg 20 7115 AG Winterswijk Brinkheurne
0543 513025 Klik om te bellen