Lucky's Bowling


Veerpolder 14 2361 KV Warmond
071 305 88 88 Klik om te bellen

Over Lucky's Bowling

Waarom is Lucky's Bowling de beste keuze voor jou?

BOWLEN NIEUWE STIJL Lucky’s Bowling kan met recht een designbowlingbaan worden genoemd en is daarmee een uniek in Nederland. De industriële locatie met hoge plafonds is ingericht met hoogwaardig designmeubilair van topinterieurmerken DutchBone en Zuiver en krijgt door details als oude Leidse stadslampen en vintageafbeeldingen een gezellige en huiselijke sfeer. Gebowld wordt er op de Rolls Royce onder de bowlingbanen: afkomstig van Brunswick, een eeuwenoud bedrijf dat volgens profs de beste in zijn soort is. Uniek is ook de metersgrote videowall, waarop speciaal ontworpen animatievideo’s worden geprojecteerd. Na of tijdens het bowlen zin in een diner bereid met verse, hoogwaardige producten? In het eveneens in vintagestijl ingerichte restaurant staan onder meer pizza’s en hamburgers gemaakt van biologisch rundvlees, geserveerd met frites van Frites uit Zuyd, op het menu. Lucky’s Bowling staat garant voor een unieke ervaring, waarbij kwaliteit in al zijn facetten hoog aangeschreven staat. En dat voor prijzen die niet hoger zijn dan de reguliere bowlingbanen.

Meer over Lucky's Bowling:

Lucky's bowling is de trendsetter voor het bowlen 2.0. Niets geen oubollige, stoffige bedoeling, maar hip en trendy. Op een 8.5 meter hoog en 35 meter breed (!) wordt de sky line van New York getoond afgewisseld door de Golden Gate Bridge en voor de kleintjes.... The Jungle. Lucky's bowling is door het internationale vakblad Bowlers Journal uitgeroepen als mooiste nieuw geopende bowling ter wereld in 2018! Een oorkonde waar we enorm trots op zijn en met het hele team keihard aan gewerkt hebben.

Wat kan Lucky's Bowling je bieden?

De menukaart van het bijbehorende restaurant is samengesteld door Thijs Geerlings, die een verleden heeft als kok bij Gordon Ramsay. En dat is te merken: de Lucky’s burgers zijn gemaakt van biologisch rundvlees en worden geserveerd met frites geleverd door Frites uit Zuyd. Voor de pizza’s wordt gebruik gemaakt van zelfgemaakt deeg en huisgemaakte tomatensaus volgens een authentiek Italiaans recept van zusterbedrijf Sweet Lake Italy. De vintagestijl van de bowlingbaan is doorgevoerd in alle details: matgouden bestek, retro-waterglazen en borden met Lucky’s-Logo.

Wie gingen je voor?

Lucky's Bowling is onderdeel van Dekker Warmond. Hierdoor zijn alle facetten in huis om het avondje uit compleet te maken. De diverse arrangementen maken het u makkelijk. Of het nu gaat om Bowlexen, solex toerrit + bowlen +diner of sloepvaren + bowlen of een feest voor 1500 personen, het kan allemaal!

Foto's

Lucky's bowling, New York by night

Lucky's Bowling in het kort

Combinatie met diner mogelijk

Ja

Combinatie met groepsbijeenkomst mogelijk

Ja

Onze locatie

Lucky's Bowling


Veerpolder 14 2361 KV Warmond
071 305 88 88 Klik om te bellen