De Oude Tol Partycentre & Bowling


Hoofdstraat 147 2171 BA Sassenheim
0252-216850 Klik om te bellen

Over De Oude Tol Partycentre & Bowling

Welkom bij Partycentre De Oude Tol.


Een grootse bruiloft of een intiem dinertje. Een sportieve bowlingavond of een stijlvolle bedrijfspresentatie? Bij De Oude Tol in Sassenheim vindt u altijd een warm onthaal.

Onze jarenlange ervaring koppelen wij aan een moderne en verfrissende kijk op de verzorging van evenementen. Laat u verrassen door onze uitstekende bowlingfaciliteiten, onze fraaie zalen en onze uitnodigende restaurants, maar vooral door onze originele invulling van uw wensen. Een team van enthousiaste koks en gastvrije medewerkers maken van ieder evenement een succes.

Partycentre De Oude Tol beschikt over 14 Brunswick bowlingbanen, twee Grill-restaurants, een Grand Cafe, een Live Cooking Restaurant en maar liefst vijf gezellige zalen. Het is hét decor voor de meest uiteenlopende evenementen; van personeelsfeesten tot vergaderingen en van bruiloften tot kinderpartijtjes.

De Oude Tol ligt in de aantrekkelijke Bollenstreek, is makkelijk bereikbaar via de A44 en beschikt over uitstekende gratis parkeerfaciliteiten.
Ieder evenement is voor ons een uitdaging die wij graag aangaan. Specifieke wensen ten aanzien van de zaal, het menu of het arrangement? Wij komen er samen met u altijd uit!


Mogen wij u snel begroeten?

Foto's

De Oude Tol Partycentre & Bowling in het kort

Combinatie met diner mogelijk

Ja

Combinatie met groepsbijeenkomst mogelijk

Ja

Discobowlen

Ja

Onze locatie

De Oude Tol Partycentre & Bowling


Hoofdstraat 147 2171 BA Sassenheim
0252-216850 Klik om te bellen