Bowlo Bowling & Lounge


Roda J.C. Ring 2e 6466 NH Kerkrade
0454100100 Klik om te bellen

Over Bowlo Bowling & Lounge

In het souterrain van het Leisure-Dome is de bowlingsensatie Bowlo, Bowling & Lounge gevestigd, met naast 20 witte glowbanen een mooi lounge gedeelte voor het perfecte avondje uit in Limburg.

Het LeisureDome, gelegen in Kerkrade, vormt als breed amusementscenter de perfecte locatie voor het Bowling & Lounge concept. In Bowlo zijn 20 moderne witte glowbanen geïnstalleerd, een nieuwe innoverende techniek, waarbij de witte bowlingbanen middels duurzame LED-verlichting aangelicht worden. De mogelijke kleurvariaties en show elementen tijdens het spel zorgen voor een bijzondere interactie met de bezoekers en een onvergetelijk bowlinguitje! Ook vanuit Heerlen heel gemakkelijk te bereiken!

Bij de inrichting is er veel zorg besteed aan de uitstraling van het interieur. Voor of na het bowlen of na een bezoek in het Leisure-Dome kan er gezellig geborreld worden in een prachtige lounge-omgeving. Geniet van een heerlijke cocktail, wijn of biertje en neem een kijkje in onze veelzijdige menukaart. Bowlen en gezellig loungen doe je dus bij Bowlo in Kerkrade.

Bowlo Bowling & Lounge in het kort

Combinatie met diner mogelijk

Ja

Combinatie met groepsbijeenkomst mogelijk

Ja

Discobowlen

Ja

Onze locatie

Bowlo Bowling & Lounge


Roda J.C. Ring 2e 6466 NH Kerkrade
0454100100 Klik om te bellen