Bowling Enschede


Colosseum 72 7521 PT Enschede
053-4753456 Klik om te bellen

Over Bowling Enschede

Bowling Enschede, gevestigd op Go Planet is het mooiste bowlingcentrum van Enschede. Het beschikt over 16 zeer moderne bowlingbanen. De computergestuurde beeldschermen geven uw scores tijdens het bowlen nog meer kleur. Ideaal voor families, een bedrijfsfeest of andere feestjes. Het is altijd gezellig! 7 dagen per week geopend en gedurende de schoolvakanties extra ruime openingstijden.

Speciaal voor de kinderen of voor mensen met een beperking kunnen de zijkanten omhoog waardoor de bal nooit in de goot belandt. Gegarandeerd scoren dus! Ideaal voor kinderfeestjes, klassefeestjes en familie uitjes.

Bowling Enschede bevindt zich op Go Planet Parc, de uitgaansboulevard van Enschede. Op dit park vind u ook de megabioscoop Kinepolis met 10 zalen, een kartbaan, een 400 meter overdekte ijsbaan en een grote evenementenhal met vaak nationale maar ook internationale artiesten, optredens en evenementen.

Ook kunt u uw bezoek combineren met een bezoek of rondleiding aan De Grolsch Veste, het stadion van FC Twente. Dit stadion vindt u op 2 minuten loopafstand van Bowling Enschede. Op steenworp afstand vindt u ook Kinepolis, het voormalige Wolff Cinestar, Zero55 en IJsbaan Twente.

Foto's

Bowling Enschede in het kort

Combinatie met diner mogelijk

Ja

Combinatie met groepsbijeenkomst mogelijk

Ja

Discobowlen

Ja

Onze locatie

Bowling Enschede


Colosseum 72 7521 PT Enschede
053-4753456 Klik om te bellen