Boerderij Sallandshoeve


Holterweg 85 8112 AE Nieuw Heeten
0572321630 Klik om te bellen

Over Boerderij Sallandshoeve

Boerderij Sallandshoeve is dé locatie voor een gezellig avondje uit

Zin in een middagje, avondje of dagje uit? Boerderij Sallandshoeve is dé locatie voor actieve- en sportieve uitjes, gelegen in een prachtige landelijke omgeving. Met 2 recreatieve bowlingbanen is Boerderij Sallandshoeve de ideale locatie voor kinderfeestjes, familiedagen, vriendenuitjes, vrijgezellenfeestjes of sportieve bedrijfsuitjes.

Na afloop gezellig een hapje eten? Ook dat is mogelijk. Boerderij Sallandshoeve biedt speciale bowling arrangementen. Kies bijvoorbeeld voor het Strike arrangement, Spare arrangement of Bowl- & Grillarrangement. Naast deze arrangementen kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke High Tea, een lunch of een diner bereid met louter ambachtelijke streekproducten. 

Bowlen, en nog vèèl meer. 

Naast de 2 bowlingbanen beschikt Boerderij Sallandshoeve over ruim 100 in- en outdoor activiteiten, zoals een midgetgolf en diverse spelshows. Zo is er altijd wel iets passends voor uw gezelschap. Bekijk voor alle mogelijkheden de website of neem contact met ons op. In overleg met u zullen wij dan ons best doen een passende invulling te bieden. 

Boerderij Sallandshoeve is gelegen in Nieuw-Heeten (Overijssel), nabij de Sallandse Heuvelrug. Met een capaciteit van maximaal 250 personen is dit de unieke locatie voor uw kinderfeest, familiedag, vriendenuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. 

Boerderij Sallandshoeve in het kort

Combinatie met diner mogelijk

Ja

Combinatie met groepsbijeenkomst mogelijk

Ja

Discobowlen

Ja

Onze locatie

Boerderij Sallandshoeve


Holterweg 85 8112 AE Nieuw Heeten
0572321630 Klik om te bellen