Bobs Party & Events


Westerwerf 1 1911 JA Uitgeest
0251315150 Klik om te bellen

Over Bobs Party & Events

BOBS PARTY & EVENTS

Bobs Party & Events is een allround feestcomplex met oa. 12 bowlingbanen, een gezellig grand café en restaurant, sfeervolle partyzalen en een viertal themalocaties.

Een belangrijk pluspunt is de ligging. Net iets buiten de Randstad en prima bereikbaar doordat het direct aan de A9 ligt. Bovendien is er volop gratis parkeergelegenheid.

Of u nu op zoek bent naar een sportief uurtje bowlen gevolgd door een smaakvol diner, table grill- of teppanyaki arrangement in het restaurant of een spectaculair themafeest, onvergetelijke bruiloft, workshop, (sportief) dagprogramma, vergaderarrangement, productpresentatie of groots evenement, Bobs Party & Events regelt het graag voor u! Van uitnodiging tot limousine service en van culinair genieten tot daverende optredens van artiesten.

Kom eens geheel vrijblijvend langs voor een rondleiding met brainstorm sessie met ons enthousiaste team. De koffie staat voor u klaar, want wat u ook te vieren heeft, wij maken met onze medewerkers van uw party een Feest en leggen met plezier de loper voor u uit.

Foto's

Bobs Party & Events in het kort

Combinatie met diner mogelijk

Ja

Combinatie met groepsbijeenkomst mogelijk

Ja

Discobowlen

Ja

Onze locatie

Bobs Party & Events


Westerwerf 1 1911 JA Uitgeest
0251315150 Klik om te bellen