sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Langeweg 350
    3331 LG Zwijndrecht
  • 0786192388

Palm Party House Bowling Zwijndrecht B.V.

Een uniek uitgaanscentrum in Zwijndrecht en een begrip in de regio Drechtsteden, maar inmiddels ook ver daarbuiten.
Een sfeervol en gezellig bedrijf (gelegen tussen Rotterdam en Dordrecht)

Bowlingbanen
De 12 bowlingbanen zijn voorzien van het Qubica-scoresysteem en BESX bowlinggames maken bowlen tot een echt feesr. Maar bowlen is niet de enige specialiteit van Palm Party House.
Uitgebreide mogelijkheden
Vaak wordt een spelletje bowling gecombineerd met een heerlijke maaltijd. Denk bijvoorbeeld aan onze specialiteiten, zoals:
Spiderpangrill, satémenu en ook het bekende Gourmetten.
Wij bieden u tevens ideale mogelijkheden voor partijen, bruiloften en vrijgezellenfeesten.


Aan de kleinste bezoekers wordt ook gedacht, want iedere woensdag en zaterdag zijn er kinderfeestjes en 1 x per maand (op woensdag) met een kinderartiest of kinderdisco. Iedere woensdag suikerspinnen voor de kinderen.
Ook voor een Palm Tea Party bent u bij ons aan het juiste adres.


Muziek
Elke zaterdagavond treedt vanaf 19.00 uur een live band op in het cafégedeelte. In de zomerperiode zijn wij enkele weken gesloten en zal op de zaterdagen voor en na deze sluiting de muziek verzorgd worden door een DJ.


Kindervakanties
In de regionale kindervakanties kunt u bowlen voor een zeer gereduceerd tarief. Voor voorwaarden, data en tijden verwijzen wij u graag naar onze website.

Acties
Wij hebben altijd leuke acties op de website staan. Heeft u bepaalde ideeën en/of wensen voor een gezellig avondje uit of voor uw bruiloft / bedrijfsfeest neemt u dan gerust contact met ons op en wij zullen ons uiterste best doen een programma samen te stellen dat geheel aan uw eigen wensen tegemoet komt.

Kortom:
Palm Party House biedt een uitgebreid programma aan mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website of contact opnemen via e-mail, per telefoon of u kunt zich wenden tot onze receptie.


Foto's van Palm Party House Bowling Zwijndrecht B.V.Palm Party House Bowling Zwijndrecht B.V. in het kort

Combinatie met diner mogelijk:

Ja

Discobowlen:

Ja

Combinatie met groepsbijeenkomst mogelijk:

Ja