sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Podium 19
    4337 WV Middelburg
  • 0118 606 780

HyperBowling Middelburg

Waarom is HyperBowling Middelburg de beste keuze voor jou?

Bij HyperBowling Middelburg kun je naast gewoon (classic) bowlen, ook HyperBowling spelen. Hierbij mik je op de kleurrijke en bewegende targets langs de banen en kun je je hierdoor scores verdubbelen. HyperBowlen is gemaakt voor de recreatieve bowlers, die bowlen als een avondje uit zien. Je hoeft bij deze spelvorm geen goede bowler te zijn, om te kunnen winnen. De bowlingbaan ligt op Vrijetijdspark Zep Middelburg, en in een sfeer waar veel aandacht aan is besteedt. Geen TL verlichting en verlaagde systeemplafonds, maar sfeervolle lampen, lounchebanken en luxe bar.

Meer over HyperBowling Middelburg:

HyperBolwing Middelburg zit onder één dak met Prison Island en GlowGolf. Allemaal hoogwaardige attracties, die onze gasten al jaren weten te waarderen. Wij vinden dat wie erop uit gaat met vrienden, familie of gezin, een top-avondje verdient!

Wat kan HyperBowling Middelburg je bieden?

Acht banen, met de nieuwste technieken (touch screens, State of the Art scoring, led verlichting) Voor groepen/ bedrijven leveren wij maatwerk. We kunnen groepen tot 150 man met plezier vermaken.

Wie gingen je voor?

Onze klanten zijn Zeeuwen, die het leuk vinden om vernieuwende attracties te ervaren. Er komen ook veel toeristen uit binnen- en buitenland. Met 10 jaar ervaring in vrijetijd-attracties hebben we ons bewezen als vernieuwend, klantvriendelijk & toonaangevend.


Foto's van HyperBowling MiddelburgHyperBowling Middelburg in het kort

Combinatie met diner mogelijk:

Ja

Discobowlen:

Ja

Combinatie met groepsbijeenkomst mogelijk:

Ja