Aloha


De Ruijterkade 151 1011 AC Amsterdam
020 760 7600 Klik om te bellen

Over Aloha

Aloha Amsterdam zorgt gegarandeerd voor uitdagende indoor fun en beleving, gecombineerd met een prachtig foodconcept. Waar vroeger indoor accommodaties vaak stoffig, oud en bruin waren, heeft Aloha het heel anders aangepakt. Het is in Hawaiaans thema aangekleed om zo een Family Entertainment Center in een tropisch paradijs om te toveren, waar je je hart kunt ophalen aan:

  • Bowlen
  • Lasergamen
  • Glow Minigolf
  • Modern BBQ/Grill restaurant

Onze ruimtes zijn opgezet aan de hand van een thema, zoals bijvoorbeeld Piraten en Onderwater in de glow-in-the-dark minigolf, of het underground bunker in de tropen laser arena. Tussen de spellen door kun je een verfrissend drankje pakken aan de Tiki bar, waar je meteen je score vergelijkt met die van je vrienden. Bij Aloha staat de beleving centraal, we doen er alles aan om jouw uitje of evenement te laten knallen. Kwaliteit en gastvrijheid bieden is onze tweede natuur.

Foto's

Bowling Amsterdam

Aloha in het kort

Combinatie met diner mogelijk

Ja

Combinatie met groepsbijeenkomst mogelijk

Ja

Discobowlen

Ja

Artikelen

Partycentrum Powerzone

POWERZONE Uitdagende indoor fun en beleving, gecombineerd met een prachtig foodconcept midden in het hartje van Amsterdam! Gelegen aan De Ruijterkade in Amsterdam op een steenworp afstand van het Centraal...

Onze locatie

Aloha


De Ruijterkade 151 1011 AC Amsterdam
020 760 7600 Klik om te bellen